SDS spremno ulazi u izbornu kampanju

SDS Kotor Varoš simbolično je započeo izbornu kampanju fotografisanjem kandidata sa liste za odbornike u Skupštini opštine ispred sjedišta Opštinskog odbora.

Podršku koalicionom partneru na početku kampanje dao je i kandidat Saveza za promjene za načelnika opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan.

– SDS spremno ulazi u kampanju, a ovo je bilo simbolično fotografisanje pobjedničkog tima – rekao je za MKV kandidat za novi odbornički mandat u Skupštini opštine Obrenko Pucarević.

Posljednja analiza pred početak izborne kampanje obavljena je na sjednici Opštinskog izbornog štaba održanoj u četvrtak naveče. Na sjednici je razmatran plan izborne kampanje, a konstatovano je da su uspješno formirani svi mjesni izborni štabovi i da SDS u Kotor Varošu spremno kreće u kampanju.

Polaznica Političke akademija SDS-a Biljana Lukić održala je predavanje o načinima vođenja kampanje.

Konvencija stranke na kojoj će biti predstavljena odbornička lista SDS-a i kandidat Saveza za promjene za načelnika opštine zakazana je za 8. septembar u kino sali u 19 časova, a centralna tribina Saveza za promjene za 21. septembar u 20 časova.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*