SDS krenuo u kampanju, cilj nova pobjeda u Kotor Varošu

SDS u Kotor Varošu ozvaničio je jutros početak predizborne kampanje okupljanjem rukovodstva i aktivista ispred sjedišta Opštinskog odbora i dijeljenjem promotivnih plakata građanima.

Predsjednik opštinskog odbora SDS-a i kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini RS Nedeljko Glamočak rekao je za „Moj Kotor Varoš“ da će voditi dostojanstvenu kampanju i da to očekuje i od ostalih političkih partija.

-SDS je simbolično označio početak svoje kampanje sa korpom jabuka na štandu. Jabuka je u našem narodu dar milosti, prijateljstva, ljubavi i radosti. SDS će dijeliti građanima propagandni materijal i nećemo lijepiti plakate na drveće i stubove javne rasvjete i time praviti ruglo od grada. Apelujem i na druge stranke da se ponašaju na taj način i da vodimo dostojanstvenu kampanju na temelju argumenata i bez uvreda i pljuvanja kao što se dešavalo do sada – istakao je Glamočak.

On je uvjeren da će SDS i na predstojećim izborima ostvariti dobar rezultat u Kotor Varošu.

– Kotor Varoš je jedno od uporišta SDS-a i siguran sam u novu pobjedu. Uvjeren sam da ćemo zadržati status najjače političke partije koji smo stekli na lokalnim izoborima 2014. godine – rekao je Glamočak.

Predizborna kampanja danas je zvanično počela i trajaće do izborne šutnje koja nastupa 24 časa prije otvaranja glasačkih mjesta 7. oktobra.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*