Savanović: Pomoć će stići do boraca u svim dijelovima Kotor Varoša

Predsjednik Boračke organizacije Kotor Varoš Miladin Savanović izjavio je da će novo rukovodstvo posjetiti borce u svim mjesnim zajednicama i pokušati da najugroženijim obezbijedi pomoć i podršku.

Savanović je podsjetio da su već bili u posjeti borcima prve kategorije u Zabrđu i Kruševu Brdu.

– Posjetili smo Ljubomira Ilića i Stevana Buzića, a plan je da u svakoj mjesnoj zajednici na području opštine Kotor Varoš posjetimo naše borce i pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija, a to ćemo činiti u dogovoru sa mjesnim odborima Boračke organizacije. Želimo da i na taj način pokažemo da nisu zaboravljeni – rekao je Savanović za “Moj Kotor Varoš”.

On je dodao da vode aktivnosti kako bi postavili nadgrobnu ploču za borca Miodraga Stanišljevića zvanog Baki, koji je prije nekoliko godina preminuo na radu u Rusiji.

Novo rukovodstvo je pokrenulo i projekat čiji je cilj uređenje prostorija Boračke organizacije Kotor Varoš.

– U dogovoru sa opštinskim rukovodstvom ušli smo u projekat saniranja prostorija Boračke organizacije. Opština je obezbijedila najveći dio sredstava, a nekoliko lokalnih privrednika je izrazilo želju da nam pomognu i već smo ušli u realizaciju ovog projekta – naglasio je Savanović.

Kotorvaroška Boračka organizacije dobila je novo rukovodstvo prije nešto više od mjesec, a Savanović je na poziciji predsjednika naslijedio Gostu Trivunovića.

– Svjestan sam da sam preuzeo odgovornu funkciju i zbog toga nastojim da ne gubimo vrijeme, te da odmah krenemo u veliki posao koji nas čeka – rekao je Savanović i dodao da je pred rukovodstvom Boračke organizacije niz zadataka koji će biti urađeni u vrlo kratkom periodu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*