Saša Kučuk se okitio sa dvije titule na “Policijadi”

Kotorvaroški džudista Saša Kučuk briljirao je “Policijadi 2018” i osvojio prvo mjesto i u pojedinačnoj i u ekipnoj konkurenciji.

Kučuk je pokazao da je ostao majstor i poslije završetka profesionalne karijere, te bez problema odbranio titulu osvojenu prošle godine. Do prvog mjesta u kategoriji do 100 kilograma stigao je sa maksimalnim učinkom u četiri meča, dok je kao član Policijske uprave Banjaluka trijumfovao i u ekipnoj konkurenciji.

– Zadovoljan sam onim što sam pokazao na tatamiju i odbranjenom titulom. Konkurencija je bila jaka jer se radi uglavnom o rivalima koji su se kao i ja profesionalno bavili ovim sportom. Pokazao sam da još nisam za staro gvožđe – rekao je za “Moj Kotor Varoš” Kučuk, koji i dalje povremeno trenira sa Džudo klubom Mladost iz Kotor Varoša i pomaže treneru Sejdi Tataru da tajne drevnog sporta prenese na mlade.

Za Policijsku upravu Banjaluka ove godine zbog poslovnih obaveza nije nastupao Kotorvarošanin Dario Milić, koji je na prošlogodišnjoj “Policijadi” osvojio drugo mjesto u pojedinačnoj i titulu u ekipnoj konkurenciji.

“Policijada” je održana u Banjaluci, a na tradicionalnim sportskim igrama radnika Ministarstva unutrašnjih poslova RS nastupilo je 620 takmičara u sedam sportskih disciplina – krosu, streljaštvu, malom fudbalu, basketu, odbojci, džudu i plivanju.

Na “Policijadi” su učestvovali pripadnici svih policijskih uprava, uprava u sklopu sjedišta MUP-a i Specijalne antiterorističke jedinice.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*