Salon “Dermal” spreman za novogodišnju premijeru

Svečani salon “Dermal” u Kotor Varošu je završen, a sutra će biti simbolično otvoren novogodišnjom proslavom za radnike istoimene fabrike obuće.

Prvi namjenski i moderno opremljen objekat ove vrste u Kotor Varošu nalazi se u krugu Fabrike obuće “Dermal” gdje smo danas zatekli radnike kako obavljaju posljednje pospremanje i čišćenje poslije višemjesečnih radova.

U “Dermalu” su istakli da će uskoro i Kotor Varoš imati salon po ugledu na gradove u okruženju i da zahvaljujući tome organizatori većine slavlja više neće morati ići desetine kilometara od kuće. Preostalo je da bude uređen parking koji će bez problema primiti stotine gostiju.

Korisna površina kompletnog objekta iznosi 1.200 metara kvadratnih, a samo na savremenu kuhinju otpada 270 kvadrata. Kapacitet salona biće 700 mjesta raspoređenih u dvije sale. U skladu sa potrebom gostiju biće moguće spojiti veliku salu sa 500 i malu sa 200 mjesta kako bi bio obezbijeđen maksimalan kapacitet.

Salon će imati i dio sa smještajnim kapacitetom u kojem će biti opremljena dva komforna apartmana i šest soba.

Parking će raspolagati sa 250 do 300 mjesta, a posebna pažnja posvećena je ventilaciji i klimatizaciji, koja je jedna od najznačajnijih stavki u ovoj investiciji vrijednoj oko milion KM zahvaljujući kojoj će posao dobiti 25 do 30 radnika.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*