Sakan: Značajan iznos novca za asfaltiranje puteva

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan rekao je danas da je iz opštinskog budžeta izdvojen značajan iznos novca za završetak asfaltiranja lokalnih puteva u mjesnim zajednicama.

– U toku dana biće okončana modernizacija ulica u naselju Bare i u mjesnoj zajednici Vrbanjci – istakao je Sakan nakon što je sa zamjenikom Mladenom Trivunovićem obišao radilišta pored stambene zadruge „Proleter“ u Vrbanjcima, gdje je u toku asfaltiranje puta, te u Zabrđu gdje  putari rade na saniranju dionice puta prema Novom Selu, koja je oštećena u posljednjim poplavama.

– Riječ je o dionici puta dužine 80 metara, koja je oštećena nakon povlačenja nabujale rijeke Vrbanje u korito. Ovdje su značajna oštećenja na putnoj infratsrukturi, ali put će biti osposobljen i do kraja mjeseca asfaltiraćemo jednu dionicu puta u dužini od 600 metara u ovom naselju – naglasio je Sakan.

Za asfaltiranje puteva zaduženo je preduzeće „Planum“ iz Teslića, a na radilištu prema Novom Selu angažovano je kotorvaroško preduzeće „Petrović“.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*