Sakan: Život u Kotor Varošu kvalitetan uprkos teškoćama

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan uputio je sugrađanima novogodišnju čestitku u kojoj je naveo da se završava još jedna kalendarska godina za koju se može reći da je bila opterećna brojnim izazovima, posebno u ekonomskoj sferi, ali i dobrim dijelom uspješna za našu lokalnu zajednicu i njene stanovnike.

– Više je razloga da budemo zadovoljni, a mi u lokalnoj samoupravi imamo obavezu više da istrajemo u namjerama da dostignemo postavljene ciljeve i zadatake. Naš cilj, da, kvalitet života građana opštine Kotor Varoš, i pored svih teškoća, održimo na zadovoljavajućem nivou, je u velikoj mjeri ostvaren – istakao je Sakan.

On je dodao da je u 2018. godini nastavljena izgradnja i uljepšavanje grada, podizanja nivoa komunalnih usluga i realizovanje značajnog broja planiranih investicija, te da posebno težište svih aktivnosti mora biti stavljeno na obezbjeđivanje novih razvojnih investicija i zapošljavanja.

– Čestitajući vam novu 2019. godinu, uz želju da bude bolja i uspješnija od prethodne, vjerujemo da ćemo svi imati više stvaralačke inicijative, strpljenja, hrabrosti i volje za veću društvenu odgovornost i da ćemo u partnerstvu i zajedničkim snagama istrajati na onom što smo započeli – naveo je Sakan.

On je pozvao sugrađane da zajedno i dalje vole i grade Kotor Varoš i da dio sebe ugrade u njegovu budućnost, kako bi i dalje bio poželjno mjesto za život i grad kakav zaslužuju njegovi stanovnici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*