Sakan u stabilnom stanju, ima povrede grudnog koša i ekstremiteta

Zdravstveno stanje funkcionera PDP-a iz Kotor Varoša Velimir Sakan, koji je sino povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi, još se nalazi na liječenju u Univerzitetskom kliničkom centru RS, a u ovoj zdravstvenoj ustanovi su rekli da je njegovo stanje stabilno.

– Pacijent ostaje na daljem praćenju i liječenju u Službi torakalne hirurgije. Prema riječima ljekara iz Službe torakalne hirurgije dr Zorana Dakića, pacijent je primljen sa povredama grudnog koša i gornih i donjih ekstremiteta – naveli su u Univerzitetskom kliničkom centru.

U ovoj zdravstvenoj ustanovi su istakli da je Sakan sinoć u 23:10 časova sanitetskim vozilom Službe hitne pomoći Doma zdravlja “Sveti Pantelejmon” Kotor Varoš dovezen u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra RS i hospitalizovan u Službu toraklane hirurgije.

Saobraćajna nezgoda u kojoj je povrijeđen Sakan dogodila se sinoć oko 21 čas u Stislama kod Kotor Varoša kada je na automobil za čijim je volanom bio naletilo drugo vozilo, koje se kretalo iz suprotnog pravca. Prema nezvaničnim informacijama, vozač automobila koje je udarilo u Sakanov auto izgubio je kontrolu i prešao na suprutnu stranu puta.

Sakan je osnivač PDP-a u Kotor Varošu, a bio je poslanik u Narodnoj skupštini i delegat u Vijeću naroda RS. Donedavno je bio na poziciji savjetnika bivšeg srpskog člana Predsjedništva BiH Mladena Ivanića, a trenutno savjetuje načelnika opštine Kotor Varoš Zdenka Sakana.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*