Sakan: Kotor Varoš prepoznatljiv po razvoju

Krsna slava opštine Kotor Varoš Sveti apostol i jevanđelista Luka proslavljena je danas služenjem liturgije u Hramu Rođenja Presvete Bogorodice i obavljanjem slavskog obreda.

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan rekao je na slavskoj svečanosti da je opštinska uprava uspjela da obezbijedi povoljan ambijent za domaće i strane investitore, uz stalno povećanje broja zaposlenih u privredi.

– U periodu između dvije slave nastojali smo da Kotor Varoš bude prepoznatljiv u svim oblastima privrednog i društvenog razvoja. Jedan broj projekata smo realizovali, a neke planiramo da završimo do kraja godine – istakao je Sakan.

On je čestitao krsnu slavu opštine svim građanima sa željom da Kotor Varoš bude još bolja sredina za život.

– Lokalna uprava će nastaviti sa podsticanjem razvojnih projekata čija će realizacija omogućiti podizanje standarda i dalji razvoj opštine – poručio je Sakan i dodao da je Kotor Varoš jedan od oslonaca privrednog razvoja regije i RS.

Načelniku opštine Kotor Varoš čestitke su uputili predsjednik RS Milorad Dodik, predsjednik Narodne skupštine RS Nedeljko Čubrilović i gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić.

Osim radnika administrativne službe, lokalnih privrednika, zvanica iz javnog, političkog i kulturnog života opštine, obilježavanju krsne slave prisustvovala je i delegacija bratske opštine Paraćin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*