Sakan i Višković: Većina Kotorvarošana se ponaša odgovorno

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan razgovarao je danas sa predsjednikom Vlade RS Radovanom Viškovićem o epidemiološkoj situaciji u vezi sa virusom korona, a konstatovano je da građani razumiju složenost situacije i da nema zastoja u snabdijevanju životnim namirnicama.

Iz Biroa Vlade RS za odnose sa javnošću je saopšteno da je konstatovano da je najveći broj građana odgovoran i da se pridržava propisanih mjera zaštite.

– Razgovarano je o epidemiološkoj situaciji, sprovođenju mjera Republičkog štaba za vanredne situacije i opštinskog štaba, snabdjevenosti životnim namirnicama, te poštivanju mjera samoizolacije. Apelovano je na lica, kojima su određene mjere samoizolacije, da ih striktno pridržavaju – navedeno je u saopštenju.

Višković je danas telefonski razgovarao sa gradonačelnicima Banjaluke, Istočnog Sarajeva, Bijeljine, Prijedora, Trebinja, Gradiške, Doboja i Zvornika, te načelnicima opština Kotor Varoš, Teslić, Čajniče, Rudo, Rogatica i Han Pijesak. Višković je svakodnevno u kontaktu sa predstavnicima lokalnih vlasti s ciljem pružanja pomoći i što bržeg prevazilaženja trenutne situacije izazvane virusom korona.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*