Sakan i Ćorić otvaraju vrata privrednicima

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan i načelnik Odjeljenja za privredu Srđan Ćorić održavaće svakog prvog četvrtka u neparnim mjesecima sastanke sa privrednicima.

„Dani otvorenih vrata“, kako je najavljeno je iz lokalne uprave, biće održavani svakog prvog četvrtka u januaru, martu, maju, julu, septembru i novembru u sali Skupštine opštine sa početkom u 12.00 časova.

Preduzetnici, vlasnici malih preduzeća, te lica koja su zainteresovana za pokretanje vlastitog posla i koja imaju pitanja, preporuke, pritužbe ili ideje mogu da razgovaraju i dobiju odgovore od načelnika opštine Kotor Varoš i načelnika Odjeljenja za privredu.

– Preduzetništvo kao privredna grana na području opštine Kotor Varoš ima dugu tradiciju i zapošljava značajan broj radnika. Imajući u vidu da je pandemija virusa korona proizvela veliki broj negativnih efekata na cjelokupnu ekonomiju, te da su preduzetnici teško pogođeni potrebno je da se u direktnom kontaktu sa preduzetnicima razgovara o njihovim problemima, potrebama kao i načinu prevazilaženja istih – istakli su u lokalnoj upravi.

Iz lokalne uprave su pozvali privrednike da učestvuju u „Danima otvorenih vrata” u cilju zajedničkog rješavanja problema.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*