Sakan: Hvala Kotorvarošanima, ubjedljiva pobjeda obaveza za još bolji rad

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan zahvalio je sugrađanima na povjerenju koje su mu ukazali na lokalnim izborima na kojima je osvojio novi mandat.

– Želim da zahvalim sugrađanima na ukazanom povjerenju. Očekivao sam veliku podršku, ali je ona bila mnogo veća od toga i to smatram svojom dodatnom obavezom u budućem radu – rekao je Sakan za „Moj Kotor Varoš“.

On je ocijenio da je velika podrška glasača rezultat rada opštinske uprave u protekle četiri godine.

– Radili smo čletiri godine, a ne samo u kampanji kao što su nam spočitavali neki zluradi ljudi. Ispunili smo očekivanja građana i stvorili pozitivnu atmosferu u Kotor Varošu i ovo je dokaz da su prepoznali naš rad i želju da unaprijedimo život na području naše opštine – naglasio je Sakan.

On je izrazio zadovoljstvo i rezultatom koji je ostvario kotorvaroški PDP čiji je predsjednik.

– Još nisu prebrojani svi glasovi, ali na osnovu dosadašnjih rezultata PDP će sigurno imati pet odbornika u Skupštini opštine, a postoje šanse i za šestog. Nastavljamo čvrstu saradnju sa SDS-om sa kojim ćemo imati još veću snagu u Skupštini opštine, a kada u obzir uzmemo i ostale dosadašnje koalicione partnere jasno je da ćemo imati stabilnu skupštinsku većinu. Nudimo saradnju svima koji žele dobro Kotor Varošu – kaže Sakan.

Sakan je pobijedio na juče održanim lokalnim izborima kao zajednički kandidat PDP-a i SDS-a.

1 Comment

  1. Postovani g. Sakan, iskrene čestitke na uvjerljivoj pobjedi za Načelnika opstine Kotor-Varoš. Nadam se da če te sa svojim koalicionim partnerima I dalje uspešno graditi dobre medju ljudske odnose i ekonomski razvoj Kotor-Varoš. Jos jednom, iskrene čestitke I lijep pozdrav za Vas, Vasu porodicu, kao i Zdenku.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*