Sajam zatvoren dodjelom nagrada, Tešić zadovoljan odzivom

Dodjelom nagrada najuspješnijim izlagačima završen je Međunarodni sajam nekretnina i investicija koji je okupio više od 50 domaćih i inostranih izlagača – privrednih subjekata, ustanova, institucija i lokalnih zajednica.

Republička uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove proglašena je u kategoriji institucija za šampiona sajma, a isto priznanje u konkurenciji lokalnih zajednica dodijeljeno je opštini Jezero.

Za šampiona sajma u kategoriji agencija za nekretnine proglašena je “Rental trejding kompani” iz Sarajeva, a u konkurenciji softvera nagrada je pripala “Di medija nekretninama” iz Hrvatske.

Preduzeće “Zlateks” iz Srbije proglašeno je šampionom Sajma u kategoriji najboljih novih materijala, dok je nagrada za najbolji projekat spoljašnjeg uređenja i komfora u stanovanju dodijeljena “MB motorsu” iz Dervente.

Nagrada za najbolji domaći proizvod u oblasti građevinarstva pripala je preduzeću “Brik” iz Bosanskog Grahova, dok su “Pošte Srpske” nagrađene za najljepši izložbeni prostor.

Organizator sajma Predrag Tešić rekao je Srni da je zadovoljan kako je manifestacija protekla i da je i njeno drugo izdanje bilo uspješno.

– Zadovoljan sam odzivom izlagača, a još veće zadovoljstvo mi je da su i oni dali visoke ocjene sajmu. Dolazak izlagača iz pet država je dokaz da idemo ka dovođenju investitora na ove prostore. Zahvaljujem svima koji su pomogli da Sajam bude održan na visokom nivou – istakao je Tešić.

Na sajmu su se predstavili i subjekti iz Kotor Varoša, a štandove su imali Agencija za lokalni ekonomski razvoj opštine Kotor Varoš, Agencija REforMe koja je specijalizovana za posredovanje u prometu nekretnina i samostalna geodetska organizacija “Geo-Krčić”.

Sajam nekretnina i investicija održan je 27. i 28. novembra u prostorijama “Banjalučkog sajma”, a izložbeni dio programa pratile i panel-diskusije o aktuelnim temama u oblasti nekretnina i investicionih projekata.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*