Roba stiže na rafe novog prodajnog centra u Kotor Varošu

Slaganjem robe i dizajniranjem unutrašnjosti proces renoviranja i proširenja prodajnog objekta u poslovnom centru kotorvaroškog preduzeća “Građus” ušao je u završnu fazu.

Palete robe danima pristižu od dvadesetak dobavljača, a njeno sortiranje i slaganje na rafe budućeg građevinsko prodajnog centra zajedničkim snagama obavljaju radnici “Građusa” i partnerskih preduzeća.

– Prodajni objekat koga će odlikovati moderan izgled i višestruko proširen prodajni asortiman iz dana u dan dobija konačne konture. Svakodnevno se smjenjuju dobavljači sa kojima smo ugovorili saradnju i slaganjem svoje robe sklapaju mozaik budućeg građevinsko prodajnog centra koji će biti bez premca u Kotor Varošu i okolini – rekli su u “Građusu”.

Kotorvarošani će uskoro moći da na jednom mjestu kupe sve što im je potrebno za kuću i dvorište, a bogata ponuda očekuje i izvođače radova u raznim oblastima.

– U ovaj projekat smo krenuli kako bismo svakom građaninu, hobi majstoru i profesionalcu omogućili da na jednom mjestu pronađu sve što im je potrebno. Na tom osnovu smo i kreirali prodajni asortiman. Potrudićemo se da izađemo u susret njihovim zahtjevima i širokim asortimanom im olakšamo rad i realizaciju njihovih planova – kažu u “Građusu”.

Za vrijeme renoviranja i reorganizacije prodajni objekat u poslovnom centru “Građusa” ne radi, ali izvođači radova i kupci kojima je neophodno da dopune već kupljeni materijal za ugradnju mogu kupovati u dogovoru sa prodajnim osobljem ili pozivom na telefonski broj 051 784 184. Otvaranje objekta u novom ruhu planirano je uskoro, a kupce očekuje niz novosti i iznenađenja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*