Raspisan konkurs za prijem pripravnika u opštinu Kotor Varoš

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan raspisao je javni konkurs za prijem dva pripravnika u opštinsku upravu.

Oba pripravnika moraju imati visoku stručnu spremu i predviđeno je da jedan treba da bude diplomirani pravnik, a drugi diplomirani inženjer geodezije.

Za pripravnika mogu da konkurišu samo osobe koje prvi put zasnivaju radni odnos u tom stepenu stručne spreme i koje su bile zaposlene kraće od vremena utvrđenog za pripravnički staž u tom stepenu stručne spreme ili zvanja.

Pripravnik će obavljati poslove na određeno vrijeme s ciljem osposobljavanja za samostalan rad u struci, odnosno samostalno obavljanje posla i polaganje stručnog ispita. Ugovor o obavljanju pripravničkog staža zaključuje se na određeno vrijeme u trajanju do godine.

Rok za podnošenje prijava je 15 dana, a moguće ih je podnijeti lično u šalter sali opštine Kotor Varoš ili putem pošte na adresu: opština Kotor Varoš, ulica Cara Dušana bb, sa naznakom “Prijava na Javni konkurs

za za prijem pripravnika u Opštinsku upravu opštine Kotor Varoš”.

Uslove za kandidate i ostale detalje konkursa može pogledati u njegovoj integralnoj verziji u našoj rubrici “Konkursi-oglasi”.

Opština Kotor Varoš je nedavno raspisala i javni poziv poslodavcima za angažovanje 12 pripravnika koji će biti finansirani iz opštinskog budžeta.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*