Raspisan konkurs za čelnike “Bobasa”, u upravu ušli Momić i Bunić

Privremeni Nadzorni odbor Komunalnog preduzeća “Bobas” Kotor varoš raspisao je konkurs za direktora i rukovodioce Tehničke i Finansijsko-komercijalne službe ovog preduzeća.

Odluka o raspisivanju konkursa donesena je prošle sedmice na sjednici privremenog Nadzornog odbora, koji je utvrdio i uslove i kriterijume za izbor članova uprave “Bobasa”.

Na toj sjednici je za vršioca dužnosti rukovodioca Tehničke službe imenovan kadr PDP-a Ranko Bunić, dok je na istu poziciju u Finansijsko-komercijalnoj službi postavljen SDS-ov Slaven Momić. Imenovanja su obavljena u skladu sa koalicionim dogovorom pomenutih stranaka čiji je plan da oni i poslije konkursa ostanu na tim pozicijama. U tom slučaju Momić bi morao podnijeti ostavku na poziciju načelnika Odjeljenja za opsštu upravu opštine Kotor Varoš.

Pored toga dogovoreno je i da na poziciji direktora “Bobasa” ostane Slobodan Jurić, koji je kao kadar SDS-a početkom godine imenovan na čelo preduzeća u statusu vršioca dužnosti. Konkursom je predviđeno da mandat članova uprave “Bobasa” traje četiri godine.

Rok za podnošenje prijave na konkurs za članove uprave “Bobasa” je 15 dana, a moguće ih je dostaviti lično ili putem pošte. Konkursnu proceduru sprovešće Komisija za izbor članova uprave preduzeća koja će

sa svim kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa obaviti intervju.

Kompletan konkurs sa svim uslovima i načinom prijave možete pogledati u rubrici “Konkursi-oglasi”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*