Račić na čelu, Đukić u Upravnom odboru banjalučke Privredne komore

Područna privredna komora Banjaluka dobila je danas novo rukovodstvo na čelu sa dosadašnjim predsjednikom Goranom Račićem, a za člana Upravnog odbora i Skupštine izabran je direktor “Građusa” Slavko Đukić.

Kotor Varoš će u Skupštini Područne privredne komore osim “Grđusa” predstavljati i preduzeće “Golubić”.

Članovi Skupštine Područne privredne komore Banjaluka jednoglasno su na današnjoj sjednici odlučili da Račić funkciju predsjednika obavlja i u narednom četvorogodišnjem mandatu. Mandat je potvrđen i dosadašnjem potpredsjedniku Komore Ljubi Glamočiću.

Za predsjednika Skupštine izabran je Aleksandar Sajić, a na funkciju potpredsjednika ovog tijela Mirjana Čomić.

Na sjednici su verifikovani mandati novim članovima Skupštine Područne privredne komore Banjaluka, a izabrani su i članovi Upravnog i Nadzornog odbora Komore.

– Zahvaljujem kolegama privrednicima na velikoj podršci koju su mi ukazali. Svoj angažman u Područnoj privrednoj komori Banjaluka vidim kao priliku za doprinos poboljšanju privrednog ambijenta i stvaranju boljih uslova za poslovanje privrede. “Građus” je već dvije decenije uspješan akter na domaćem tržištu i stečena iskustva ću iskoristiti za predlaganje rješenja kako bi zajedno sa kolegama uticali na jačanje domaće privrede bez koje nema ni snažne države i uspješnog društva – istakao je Đukić.

Izborni proces počeo je 12. novembra 2020. godine, a završio je današnjim izborom organa Područne privredne komore Banjaluka.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*