Psi napali muškarca u Kotor Varošu i oborili ga sa motocikla

Mirna vožnja Kotorvarošanina na motociklu pretvorila se u ružnu uspomenu nakon što su ga napala dva psa, zbog čega je pao i pretrpio lakše povrede.

Kotorvarošanin, koji je pomoć zatražio u hitnoj službi Doma zdravlja “Sveti Pantelejmon”, slučaj je prijavio i policiji. Ne želeći da iznosi detalje ovog neprijatnog događaja, on je rekao da je uočio da je jedan pas koji ga je napao imao ogrlicu oko vrata.

Iz Policijske stanice Kotor Varoš su potvrdili da im je slučaj prijavljen u ponedjeljak.

– Vozač motocikla je prijavio u Policijsku stanicu da su ga napali psi i da je zbog toga pao sa motocikla. Policijski službenici su izašli na lice mjesta i sačinili zabilješku, koju ćemo poslati nadležnoj inspekciji – kazao je komandir Policijske stanice Kotor Varoš Igor Kovačević.

Načelnik Kotor Varoša Zdenko Sakan rekao je da je, srećom, napadnuti čovjek prošao s ogrebotinama.

– Višemjesečni problem u vezi sa psima lutalicama bio je riješen, ali su se oni ponovo pojavili. Pse vjerovatno dovode iz drugih opština i ovdje ih puštaju. Jasno je da je to u pitanju jer pasa jedno vrijeme nema i onda se odjednom pojavi njih pet-šest, tako da ćemo ponovo raditi na rješavanju tog problema – rekao je Sakan.

U Kotor Varošu se proteklih nekoliko mjeseci desilo nekoliko napada pasa lutalica. U februaru je pas ugrizao četrnaestogodišnjaka iz naselja Bregovi, a lutalice su napale i trudnicu, koja je uspjela da im u posljednji trenutak umakne. Poslije toga je uslijedila akcija u kojoj je uklonjeno desetak pasa lutalica. (Glas Srpske)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*