Proslava Nove godine na otvorenom u Kotor Varošu

Turistička organzacija Kotor Varoš i ove godine će organizovati proslavu Nove godine na otvorenom uz bogat muzički i zabavni program.

Organizovana proslava Nove godine oživljena je prošle godine kada su Kotorvarošani poslije višegodišnje pauze imali priliku da najluđu noć provedu na gradskom trgu.

– Ove godine smo razmatrali i ideju da organizujemo proslavu Pravoslavne nove godine jer procjene govore da bi odziv građana bio veći s obzirom na to da većina to veče ostaje u svojim domovima. Odluka je ipak pala na Međunarodnu novu godinu kako ne bismo nikoga diskriminisali – rekao je za “Moj Kotor Varoš” direktor Turističke organizacije Kotor Varoš Miodrag Petrović.

On je dodao da su već počeli sa pripremama za organizaciju proslave koja će biti održana 31. decembra.

– Sve što je bilo dobro prošle godine ponovićemo i ovaj put. I ove godine ćemo obezbijediti tople napitke, peciva, kulturni i zabavni program i naravno Posebna pažnja biće posvećena najmlađima, koje će Djed Mraz obradovati slatkišima. Pored toga biće i niz novina koje ćemo naknadno predstaviti. Cilj nam je da kao i prošle godine našim sugrađanima priredimo dobru zabavu – naglasio je Petrović.

Pokrovitelj dočeka Nove godine biće kao i prošli put načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*