Promotivne cijene fasada u “Građusu”

Jesenja sezona fasaderskih radova uveliko je počela, a tim povodom “Građus” je pokrenuo akciju u toku koje investitorima nudi izradu fasada po promotivnim cijenama.

Akcija traje do kraja septembra i u tom periodu vlasnici stambenih i poslovnih objekata moći će da ih po najpovoljnijim cijenama utople i uljepšaju.

Uz provjeren kvalitet materijala i izvedenih radova, “Građus” je idealna opcija za sve koji se spremaju da na svoje objekte postave fasadu.

U “Građusovoj” ponudi nalaze se fasadni materijali jednog od najpriznatijih evropskih i najvećeg domaćeg proizvođača Rofixa i Colorita. Investitori mogu da biraju na osnovu skala kvaliteta i cijene počevši od akrilnih, preko silikatnih i silikonskih do silikatno-silikonskih fasada, a na raspolaganju im je širok spektar boja.

Izrada fasade je posebno važna uoči zimskog perioda. Iako je na prvi pogled vizuelni efekat dominantan, fasada ima presudnu ulogu kao izolacija jer značajno smanjuje gubitke energije, a time i račune za enegente za grijanje. Situacija u ljetnom periodu je identična jer fasada štiti unutrašnjost objekta od prekomjernog zagrijavanja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*