GALERIJA: Profesorice poklonile djeci ugodniji i topliji ambijent

Boravak mališana u prostoru Centra za porodicu “Kuća radosti” biće ugodniji i topliji zahvaljujući profesoricama Srednjoškolskog centra “Nikola Tesla” Sandri Dukić i Milevi Radišić koje su oslikale zidove i uljepšale ambijent u kutku za djecu i njihove roditelje.

Čim su čule za “Kuću radosti”, čija je misija pomoć djeci sa posebnim potrebama i sa jezičko-govornim smetnjama i njihovim roditeljima, Dukićeva i Radišićeva su izrazile želju da oslikaju zidove.

Provele su dva dana u hladnim prostorijama jer Centar za porodicu “Kuća radosti” još nema riješen problem sa grijanjem. Cjelodnevni rad urodio je prelijepim ambijentom poklonjenim mališanima i njihovim roditeljima. Osim toga, izrazile su spremnost da radu doprinosu “Kuće radosti” i kroz radionice likovnog stvaralaštva i engleskog jezika koje bi održavale dva puta mjesečno.

Centar za porodicu “Kuća radosti” je zahvalio profesoricama na samoinicijativnoj želji da doprinesu njihovoj zajednici, uloženom trudu i odvojenom vremenu, a firmi “Hadžirić Dado” na doniranim bojama.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*