Preminuo Miodrag Mišo Petrović

Miodrag Mišo Petrović, dugogodišnji društveno-politički funkcioner u Kotor Varošu, preminuo je danas od posljedica virusa korona.

Petrović je duže vrijeme bio na liječenju u Univerzitetskom kliničkom centru RS u Banjaluci gdje je primljen ozbiljno narušenog zdravlja nakon što je utvrđeno da je pozitivan na virus korona. Uprkos naporima medicinskog osoblja i kratkotrajnog napretka u liječenju ljekari nisu uspjeli da spasu Petrovića.

Petrović je rođen 1960. godine, a po zanimanju je bio inženjer tehnologije.

Petrović je bio rukovodilac u najvećoj predratnoj kotorvaroškoj fabrici “Proleks”, a potom i direktor Komunalnog preduzeća “Bobas”. Iznenadna smrt zadesila ga je na poziciji direktora Turističke organizacije Kotor Varoš.

Imao je i bogatu političku karijeru i u periodu od 2004. do 2008. godine bio je zamjenik načelnika opštine Kotor Varoš. Godinama je bio u rukovodstvu kotorvaroškog PDP-a, a donedavno i predsjednik te stranke za banjalučku regiju i član njenih organa na republičkom nivou.

Vrijeme i mjesto sahrane biće objavljeni naknadno. Redakcija portala “Moj Kotor Varoš” upućuje iskreno i duboko saučešće porodici Miodraga Miše Petrovića.

3 Comments

  1. Napustio nas je precise rano. Sa tugom u srcu moramo da prihvatimo to.Bio je listen I vrijedan gradjanin Kotor Varosa. Nikada te necemo zaboraviti, tvoj rodjak Dragoljub Petrovic sa familijom iz Sydney.

  2. Veliki gubitak za familiju Petrovic.Napustio nas je prerano I nikada Ga necemo zaboraviti. Rodjak Dragoljub Petrovic sa familijom iz Sydney.

  3. Са великом тугом примили смо данас тужну вест о прераној смрти нашег рођака Мише Петровића. Његова породица и наш Котор Варо изгубили су једног дивног човека и угледног грађанина. Упућујемо искрено саучешће његовој супрузи и породици. Његови рођаци Миљановићи из Новог Сада.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*