Predsjednik RS uručio odlikovanje plemenitoj Kotorvarošanki

Predsjednik RS Milorad Dodik odlikovao je danas medaljom zasluga za narod banjalučki Servis centar “Dajte nam šansu – Zvjezdice” na čijem je čelu Željka Perišić-Ninković koja je rodom iz Šipraga.

Odlikovanja zaslužnim institucijama i pojedincima dodijeljena su u sklopu proslave Dana Republike 9. januara, a među njima se zasluženo našao i Servis centar “Dajte nam šansu – Zvjezdice” koji daje ogromnu podršku porodicama djece i osobama sa poteškoćama u razvoju.

Servis centar “Dajte nam šansu – Zvjezdice” kroz raznovrsne aktivnosti pruža besplatnu podršku porodicama djece i osoba s poteškoćama u razvoju bez obzira na dob, vrstu i stepen invaliditeta na području Banjaluke i susjednih opština.

Predsjednik RS odlikovao je između ostalih i bivšeg predsjednika Srbije Tomislava Nikolića, vicekancelara i lidera Slobodarske partije Austrije Hansa Kristijana Štrahea, zamjenika gradonačelnika Beča Johana Gudenusa, proslavljenog režisera Emira Kusturicu, gradonačelnika Bijeljine Miću Mićića i bivšeg gradonačelnika Prijedora Marka Pavića.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*