Povrijeđeni pješak operisan i nalazi se u stabilnom stanju

Prješak koji je sinoć teško povrijeđen kada ga je u Zabrđu udario automobil operisan je u Univerzitetskom kliničkom centru RS u Banjaluci i njegovo zdravstveno stanje je stabilno, potvrđeno je u ovoj medicinskoj ustanovi.

Prema nezvaničnim informacijama riječ je o Daliboru Madžariću (42), dok je za volanom “audija” koji ga je udario bio Dario Slavnić (21).

– Dana 1. novembra 2017. godine u 22 časa u hitnu prijemnu hiruršku ambulantu Univerzitetskog klinickog centra RS dovezen je pacijent D. M. Pacijent je hospitalizovan u Klinici za anesteziju i intenzivno lijecenje. Prema riječima načelnika Klinike za anesteziju i intenzivno lijecenje Darka Golića i današnjeg glavnog dežurnog ljekara na Hirurgiji Miroslava Regode, pacijent je primljen sa teškim tjelesnim povredama u politraumatizovanom stanju. Pacijent je hiruški zbrinut i trenutno je stabilno. Sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su neizvjesne – istakli su u Univerzitetskom kliničkom centru RS.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice Kotor Varoš, a o svemu je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*