Posljednji voz za topliju zimu uz akciju “Tekso centra”

Građevinski radnici koriste posljednje sedmice tekuće sezone za izvođenje fasaderskih radova, a idealno mjesto za kupovinu kompletnog fasadnog materijala je “Tekso centar” u kojem u dalje traje velika jesenja akcija. 

“Tekso centar” u okviru ove akcije nudi fasadni materijal po najpovoljnijim cijenama u okruženju uz garantovani kvalitet. Vlasnici objekata koji se odluče za izradu fasade stoga mogu da iskoriste ovaj period građevinske sezone koji je idealan za fasaderske radove i zimu dočekaju u toplom domu uz mnogo manju potrošnju energenata. 

Kompletan materijal za demit fasadu vodećeg domaćeg proizvođača “Colorita” dostupan je po promotivnoj cijeni od 15,40 KM po metru kvadratnom, a jednog od najpoznatijih i najkvalitetnijih svjetskih proizvođača “Rofixa” 16,60 KM. Dodatni bonus i povoljnost je besplatna dostava materijala na adresu kupca.

Akcijskom cijenom su obuhvaćeni termoizolacija od stiropora debljine deset centimetara, ljepilo, tiple, fasadna mrežica, fasadna podloga i završni fasadni sloj. Sav materijal je provjerenog kvaliteta i dio je dugogodišnjeg iskustva u prodaji, te izradi i primjeni fasadnih sistema.

Informacije u vezi sa ovom akcijom dostupne su putem oficijelnih profila “Tekso centra” na društvenim mrežama “Fejsbuk” i “Instagram”, telefona na broj 051 784 184 i vibera na broj 066 236 856.

Radno vrijeme “Tekso centra” je od 7.00 do 17.00 časova svakim danom osim nedjelje.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*