Poskupljenja kucaju na vrata, „Tekso centar“ ih odgađa zalihama

Početak nove kalendarske godine sa sobom nosi poskupljenja građevinskog materijala i proizvoda koji se koriste u svakodnevnim poslovima u građevinarstvu, a na tom spisku su se već našli materijali za izvođenje radova po sistemu „Rigips“.

Proizvođači profila za suvu gradnju bili su primorani da zbog velikog poskupljenja čelika na svjetskom tržištu podignu cijene i do 20 odsto.

– U novu godinu ušli smo sa najavom dobavljača da će doći do poskupljenja profila za suvu gradnju. Zahvaljujući zalihama pokušaćemo da što duže zadržimo trenutne cijene i kupce zaštitimo od poskupljenja. Kupcima stoga preporučujemo da prilikom kupovine ovog materijala iskoriste naše postojeće zalihe i stare cijene – istakli su u kotorvaroškom građevinsko-prodajnom centru “Tekso centar”. 

„Tekso centar“ raspolaže kompletnim materijalom namjenjenim za radove po sistemu “Rigips” koje karakterišu visok kvalitet i najpovoljnije cijene u okruženju. Cijeneći svoje kupce “Tekso centar” je obezbijedio besplatnu dostavu kupljenog materijala na adresu kupca.

Suva gradnja po sistemu “Rigips” nezaobilazan je dio savremene gradnje, a početak građevinske sezone je predviđen upravo za ovu vrstu radova i unutrašnje uređenje prostora. Ona omogućava kreativno i funkcionalno uređenje prostora u skladu sa najvišim zahtjevima vlasnika stambenih i poslovnih objekata.

“Rigips” sistem suve gradnje omogućava potpuna i ekonomična rješenja za uređenje prostora kako u novogradnji, tako i u sanaciji starijih objekata. Ovaj sistem najčešće se primjenjuje prilikom gradnje pregradnih zidova, oblaganja postojećih zidova izgrađenih od tradicionalnih materijala, uređenja potkrovlja i tavana, te izrade spuštenih stropova. Zahvaljujući osobinama i kvalitetu rigips kartonskih ploča ova vrsta radova omogućava jednostavno, čisto i brzo pregrađivanje prostora, izravnavanje zidova, uređenje tavanskog prostora u stambeni uz niske troškove, ispravljanje neravnina primarnog stropa i izvođenje komplikovanih oblika i formi iz čisto estetskih razloga.

Primjena “Rigips” sistema suve gradnje obezbjeđuje odličnu zvučnu i toplinsku izolaciju, a među njegovim glavnim odlikama su i mala težina materijala koji ne sadrži nikakve supstance koje mogu ugroziti zdravlje, te izuzetne ekološke performanse koje prostor čine najpogodnijim za stanovanje i rad.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*