Popusti i niz akcija na lijekove i prateće proizvode u “Mojoj apoteci” Kotor Varoš

Zdravstvena ustanova “Moja apoteka” obezbijedila je građanima Kotor Varoša u svojoj nedavno otvorenoj apoteci u krugu Doma zdravlja “Sveti Pantelejmon” niz promotivnih akcija i popusta na široku paletu farmaceutskih i pratećih proizvoda.

Nova apoteka otvorena je 5. novembra u novom objektu sagrađenom na mjestu gdje je donedavno bila dotrajala zgrada Hitne pomoći, koja je trebalo da bude srušena.

– U novoj apoteci, pored deset odsto popusta do 10. decembra 2018. godine, kupce očekuju i svakodnevne promocije. “Moja apoteka” izdaje lijekove na recept i u ponudi ima najširi asortiman lijekova i pomoćnih ljekovitih sredstava, ortopedskih sredstava i opreme, ekskluzivne medicinske i kozmetičke opreme, medicinske obuće, bebi i dječije hrane i opreme, zdrave hrane i bezglutenskih proizvoda – rekli su za “Moj Kotor Varoš” u Zdravstvenoj ustanovi “Moja apoteka”.

“Moja apoteka” je izgradila o svom trošku i napravila jednu od najmodernijih apoteka u njenom lancu koji broji više od 30 prodajnih mjesta.

Sporazumom između Doma zdravlja i “Moje apoteke” je predviđeno da lanac apoteka izgradi novi objekat, a da Dom zdravlja spremi potrebnu dokumentaciju i ustupi zgradu na korištenje na period od deset godina uz rentu od samog početka rada apoteke.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*