Ponovo raspisan konkurs za članove Nadzornog odbora “Bobasa”

Predsjednik Skupštine akcionara Komunalnog preduzeća “Bobas” Kotor Varoš Zdenko Sakan raspisao je danas konkurs za dva člana Nadzornog odbora ovog preduzeća u ime opštine kao većinskog vlasnika.

Konkurs je raspisan na osnovu odluke Skupštine akcionara donesene na vanrednoj sjednici 12. juna. Na toj  sjednici su imenovana dva privremena člana Nadzornog odbora u ime opštine Kotor Varoš koji će na toj poziciji biti do izbora novih putem konkursa. Nakon što je Skupština akcionara prihvatila ostavke Tanje Žutić i Dragana Đukića, za privremene članove Nadzornog odbora imenovani su Nedeljko Glamočak i Dijana Đekanović.

Rok za podnošenje prijava na konkurs je 15 dana, a uslove, način prijavljivanja i dokumenta koja su potrebna za apliciranje možete pogledati u integralnom tekstu konkursa u rubrici “Konkursi-oglasi”.

Ovo je drugi konkurs za članove Nadzornog odbora “Bobasa” koji je raspisan nakon što je formirana nova vlast u Kotor Varošu, a u dva navrata su imenovani i privremeni članovi tog tijela. Poslije formiranja nove vlasti predvođene SDS-om i PDP-om za direktora “Bobasa” je imenovan Slobodan Jurić iz SDS-a koji je naslijedio Gorana Kušljića iz SNSD-a.

Treći član Nadzornog odbora i predstavnik malih akcionara je Dragoljub Mirković. Skupština akcionara je na posljednjoj sjednici donijela odluku o povećanju naknade članovima Nadzornog odbora sa dosadašnjih 40 na 100 KM.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*