Poljoprivrednici iz Kotor Varoša idu na novosadski sajam

Odjeljenje za privredu opštine Kotor Varoš organizuje odlazak poljoprivrednika na 84. Međunarodni poljoprivredni sajam koji će od 13. do 19. maja biti održan u Novom Sadu.

Poljoprivrednici koji su zainteresovani za odlazak na jedan od najvećih sajmova ove vrste na Balkanu mogu da se prijave do 11. maja u Poljoprivrednoj službi Opštine Kotor Varoš. Obezbijeđen je besplatan prevoz, a potrebno je da prilikom prijave uplate deset KM za sajamske ulaznice.

Polazak autobusom planiran je za 12. maj u večernjim časovima, a sljedeći dan je predviđen obilazak sajma i povratak. S obzirom da nije planirano putovanje kroz Hrvatske, poljoprivrednicima nije neophodan pasoš i mogu da putuju samo uz ličnu kartu.

Za ovogodišnji Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu poraslo je interesovanje izlagača koji su skoro 60.000 metara kvadratnih izložbenog prostora. Posjetioci će moći da vide širok asortiman počevši od mehanizacije i prateće opreme, stoke, sjemenskog materijala i poljoprivrednih proizvoda.

Zemlja partner Međunarodnog poljoprivrednog sajma je BiH čijih će se tridesetak firmi i kompanija predstaviti na zajedničkom štandu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*