Policija uhapsila trojicu mladića zbog premlaćivanja u Šipragama

Kotorvaroška policija uhapsila je trojicu mladića zbog sumnje da su napali A.L. (33) iz Šipraga i nanijeli mu tjelesne povrede, a jedan od njih je tokom saslušanja priznao izvršenje krivičnog djela, saznaje “Moj Kotor Varoš”.

Izvor blizak istrazi rekao je da je policija uhapsila S.B, M.K. i D.V. iz Kotor Varoša, a krivicu je priznao S.B, dok su preostala dvojica saslušana u svojstvu svjedoka.

– Napad je prijavio brat napadnutog mladića, a sve se odigralo 30. aprila oko 2.00 časa. On je prijavio da su tri nepoznate osobe automobilom došle u dvorište kuće koja se nalazi u Bašinicama na području mjesne zajednice Šiprage, napale njegovog brata i nanijeli mu povrede – rekao je naš sagovornik.

Povrijeđenom je pomoć ukazana u Domu zdravlja “Sveti Pantelejmon” u Kotor Varošu, a potom je upućen na dalje liječenje u Univerzitetski klinički centar RS.

O napadu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je ovaj slučaj okvalifikovao kao krivično djelo nanošenja tjelesnih povreda.

Motiv zbog kojeg je mladić napadnut za sada nije poznat, a napad je uznemirio mještane Šipraga.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*