Policija preduzima mjere za ugodno slavlje maturanata

Policijska uprava Banjaluka i policijske stanice u njenom sastavu među kojima je i kotorvaroška preduzimaju preventivne aktivnosti da bi predstojeća maturska slavlja učenika srednjih škola protekla bez incidenata.

Iz Policijske uprave Banjaluka saopšteno je da su u okviru tih aktivnosti odražni sastanci njihovih rukovodilaca sa direktorima srednjih škola.

– Tokom saradnje sa predstavnicima svih škola na području Policijske uprave Banjaluka ukazano je na neophodnost sprovođenja planskih i koordinisanih aktivnosti u vezi sa obezbjeđenjem predstojećih maturskih zabava, kao i svečanog defilea maturanata gradskim ulicama. Rukovodioci policijskih stanica ostvaruju neposrednu saradnju sa direktorima i pedagozima srednjih škola, tržišnim i prosvjetnim inspektorima i komunalnom policijom s ciljem da maturske zabave proteknu bez problema.

Imajući u vidu iskustva iz prethodnih godina, Policijska uprava Banjaluka apeluje i na maturante da se uzdrže od neprimjerenog ponašanja, kao i krivičnih djela ili prekršaja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*