Policija otkrila Kotorvarošanina koji je presreo djevojčicu

Policija je identifikovala i obavila razgovor sa sredovječnim muškarcem koji je u četvrtak naveče uplašio učenicu u Kotor Varošu, nudeći joj da od njega kupi slatkiše.

Kotorvarošanka Danijela Glamočak je ovaj slučaj prijavila policiji nakon što je taj muškarac pri povratku iz škole, kako je navela, uznemirio njenu kćerkicu, tražeći da ona kupi njegove slatkiše, koje je navodno nosio u crnoj vrećici. Djevojčica je potom, kako je navela, plačući dotrčala kući.

Taj muškarac, kako otkrivaju izvori “Nezavisnih novina” upućeni u istragu, pokazuje psihičku rastrojenost, ali nije bio agresivan, a o svemu će biti obaviješten i lokalni Centar za socijalni rad.

I Danijela Glamočak potvrdila je da je upoznata s tim da je policija otkrila muškarca.

– U svakom slučaju, iako on, kako mi je rečeno, nije nasilan, ovo me uznemirilo. Ako je čovjek psihički nestabilan, trebalo bi da bude smješten u odgovarajuću ustanovu – kaže Glamočakova.

Njena kćerkica je, kako ističe, učenica petog razreda, a ovaj muškarac ju je preplašio u četvrtak naveče, dok se iz škole vraćala kući.

– Nadležne institucije treba da se pozabave ovim slučajem kako više ne bi dolazilo do ovakvih incidenata, odnosno kako moje ili bilo čije dijete ne bi bilo ugroženo – istakla je ona.

Iz Policijske uorave Banjaluka su potvrdili da im je ovaj slučaj prijavljen, te da su preduzeli mjere iz svoje nadležnosti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*