Poginule sestre porijeklom iz Kruševa Brda

Sestre Dobrila (27) i Vida Milić (21) iz Đurđeva kod Žabalja, koje porijeklo vode iz kotorvaroškog sela Kruševo Brdo, poginule su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Zrenjaninskom putu u blizini Kaća kod Novog Sada.

U nesreći je poginula i Ljiljana Matić (62) koja je bila za volanom “opel merive” sa kojom se sudario “alfa romeo” koji je vozio Dobrilin vjerenik Nebojša Aleksić (27). Aleksić je teško povrijeđen i primljen je u Klinički centar “Vojvodina” sa povredama opasnim po život.

Prema nezvaničnim saznanjima novosadskih portala, do nesreće je došlo kada je žena koja je vozila “opel” krenula da pretiče vozilo ispred sebe i direktno se sudarila sa “alfa romeom”. Prema tim informacijama sestre Milić I Aleksić su se vraćali sa mora.

Roditelji poginulih sestara su rođeni u Kruševu Brdu kod Kotor Varoša, a kao i mnogi mještani tog sela odselili su u Vojvodinu gdje su rođene Dobrila i Vida. Ova vijest izazvala je šok u Srbiji, ali i Kotor Varošu gdje je porodica Milić dolazila u slobodno vrijeme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*