Počinje naplata parkiranja, pogledajte lokacije i cijene parking karte

Naplata parkinga počinje na više lokacija u gradskom području Kotor Varoša, a vozači mogu kupiti kartu u trajanju od jednog časa do godišnje.

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan donio je pravilnik o uslovima, načinu korištenja, organizaciji i načinu naplate parkiranja na javnim parkiralištima u gradskom području.

Parkiranje će biti naplaćivano na otvorenim parkiralištima u ulici Cara Dušana na potezu od objekta žitni magacin do zgrade Opštinske uprave, iza zgrade opštine i objekta stare škole, ispred poslovnog objekta “Bagrem”, između Vatrogasnog društva i preduzeća “Bobas”, ispred Policijske stanice i Centra za kulturu, sport i informisanje.

Parkiranje moguće platiti slanjem SMS poruke na broj 083-5110 za jedan čas parkiranja, dok je cijelodnevnu kartu moguće kupiti slanjem poruke na broj 083-5111. Parking kartu je moguće kupiti i na prodajnim mjestima koja su vidno označena naljepnicom, kod ovlaštenog lica za kontrolu naplate i kupovinim parking karte za duži vremenski period – mjesečna, godišnja, stanarska u nadležnoj službi opštine ili uplatom na žiro račun uz obavezno dostavljanje uplatnice u Odsjek za inspekcijske poslove i komunalnu policiju.

Cijena parkiranja u vremenu od 07.00 do 16.00 časova iznosi 0,50 KM za jedan čas parkiranja, dok cjelodnevna karta košta tri marke. Cijena mjesečne parking karte za parkiranje vozila na javnom parkiralištu iza zgrade opštinske uprave, javnog kod Vatrogasnog društva i ispred Centra za kulturu, sport i informisanje iznosi deset KM i nije je moguće koristiti na drugim parkiralištima.

Cijena mjesečne karte za parkiranje, koja se može koristiti na svim parkinzima iznosi 50, dok godišnja karta za parkiranje na svim parkiralištima iznosi 300 KM. Godišnja karta za parkiranje na rezervisanom parkiralištu iznosi 500 KM.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*