Petrović napustio “Bobas” i postao šef u opštini

Miodrag Petrović povukao se sa pozicije tehničkog direktora u Komunalnom preduzeću “Bobas” i prešao na funkciju šefa Odsjeka za inspekcijske poslove i komunalnu policiju opštine Kotor Varoš.

Petrović, koji je vršilac dužnosti predsjednika Opštinskog odbora PDP-a, nedavno je imenovan na funkciju u “Bobasu” zajedno sa direktorom tog preduzeća Slobodanom Jurićem kojeg je predložio SDS.

Petrović nije želio sa se osvrće na kratak period proveden u “Bobasu”, ističući mu je resor u koji je prešao mnogo bliži.

– U prošlom sazivu Skupštine opštine bio sam jedan od odbornika koji se najviše bavio radom Odsjeka za inspekcijske poslove i komunalnu policiju. Ne mogu reći da su loše radili, ali smatram da je sve moguće podići na viši nivo i da efikasnost može biti bolja. U tome će nam trebati podrška ostalih opštinskih organa i građana koje posebno pozivam na saradnju. U najkraćem periodu ću sagledati situaciju i kreirati plan rada – rekao je Petrović za MKV.

Šef Odsjeka za inspekcijske poslove i komunalnu policiju do sada je bio Milenko Đurić. Još nije poznato ko će popuniti poziciju koja je upražnjena u “Bobasu” poslije odlaska Petrovića, ali je za sada najizvjesnije da će na nju doći kadar SDS-a.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*