Petrović: “Kotlićijada” će nastaviti da obara rekorde

Najposjećenija kotorvaroška manifestacija “Kotlićijada” biće održana 21. aprila povodom Dana opštine Kotor Varoš, a organizatori očekuju veliki odziv ekipa koje će se nadmetati u kulinarskim vještinama.

“Kotlićijada” će i ove godine biti održana na gradskom kupalištu “Bjeline”.

Direktor Turističke organizacije opštine Kotor Varoš Miodrag Petrović kaže da očekuju učešće više od 80 ekipa iz BiH, Srbije, Hrvatske i Slovenije, koje će se takmičiti u pripremanju lovačkog i ribolovačkog kotlića.

– Ovogodišnja kotlićijada biće organizovana na najvišem nivou i očekujemo da ponovo oborimo rekord u posjećenosti. Gradsko kupalište “Bjeline” je spremno da ugosti veliki broj ekipa u takmičarskom dijelu, ali i one koje će revijalnim nastupom uveličati ovu manifestaciju. Očekujemo da ovo bude najmasovnije druženje lovaca i ribolovaca u RS – istakao je Petrović.

Organizatori su obezbijedili dovoljne količine šarana i začina za učesnike i točeno pivo za posjetioce, a najuspješnijim ekipama biće uručene robne nagrade, pehari i diplome.

Pored bogate gastro ponude biće upriličen i muzički program.

Zbog činjenice da vlada veliko interesovanje za ovu manifestaciju neophodno je da svi koji žele učestvovati u takmičarskom dijelu na vrijeme prijave ekipu i rezervišu mjesto na kupalištu “Bjeline” putem telefona na broj 066/676-539.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*