Petrović: Jubilarna “Kotorvaroška kotlićijada” ruši rekorde

Jubilarna deseta “Kotorvaroška kotlićijada” biće održana 22. aprila na gradskom kupalištu “Bjeline” sa početkom u osam časova.

Tradicionalna manifestacija postala je zaštitni znak Kotor Varoša i iz godine i godinu okuplja sve veći broj učesnika, a očekivanja su da će ove godine oboriti sve rekorde po broju ekipa u takmičarskom programu i posjetilaca.

“Bjeline” će ponovo biti mjesto vrhunske atmosfere i nadmetanja u pripremanju lovačkog i ribolovačkog kotlića, a najuspješnije ekipe kao i ranijih godina očekuju nagrade i pehari.

– Uvjereni smo da će jubilarna “Kotorvaroška kotlićijada” podići ljestvicu na još viši nivo i privući veliki broj ekipa i posjetilaca. Učinili smo sve da budemo dobri domaćini i za takmičare smo obezbijedili dovoljne količine šarana i začine, a moći će da se okrijepe uz točeno pivo. Posjetioci će moći da degustiraju lovačke i ribolovačke kotliće koji će pripremiti takmičari. Pozivam sve koji vole dobru zabavu i specijalitete naših majstora kotlića da nam se pridruže – rekao je za “Moj Kotor Varoš” direktor kotorvaroške Turističke organizacije Miodrag Petrović.

“Kotorvarošku kotlićijadu” organizuje Turistička organizacija u saradnji sa opštinom Kotor Varoš. Prijave ekipa za učešće na manifestaciji koja je dio programa obilježavanja 24. aprila – Dana opštine Kotor Varoš, moguće je izvršiti putem telefona na broj 066/676-539.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*