Penzioneri odlaze na Borja na tradicionalno druženje

Planina Borja i ove godine biće mjesto okupljanja penzionera sa područja opština Kotor Varoš i Teslić.

Riječ je o tradicionalnom druženju koje organizuje Udruženje penzionera Kotor Varoš, a i ove godine očekuju masovan odziv.

Predsjednik Udruženja kotorvaroških penzionera Ratko Čupić je istakao da je za sve penzionere, koji se prijave za jednodnevni izlet obezbijeđen ručak i jedno piće.

– Tri autobusa lokalnog prevoznika “Prevoz Golub” su na raspolaganju penzionerima, koji će u 10.00 časova krenuti put planine Borja – naglasio je Čupić.

Interesovanje za ovo već tradicionalno druženje je veliko, a po riječima sekretara Udruženja kotorvaroških penzionera Save Milašinovića očekuju blizu 1.500 učesnika.

– Oni koji se nisu prijavili imaju mogućnost da to urade do 25. jula kada ćemo definitivno zaključiti spisak putnika – naglasio je Milašinović.

Čupić se zahvalio mnogim prijateljima i poslodavcima koji su prethodnih godina podržavali rad Udruženja penzionera.

– “Sportek”, “Sim tehnik”, “Prevoz Golub”, “Vrbanja šume” i Udruženje penzionera Banjaluka su uvijek podržavali naš rad. Bez podrške opštine Kotor Varoš teško bi sve ovo mogli organizovati i zato očekujem i ove godine da budu uz nas – poručio je Čupić.

Udruženje penzionera Kotor Varoš je jedno od najorganizovanijih u RS i sa mnogo uspjeha realizuju sve planirane aktivnosti.

– Redovno organizujemo izlete i druženja, u značajnoj mjeri pomažemo penzionerima sredstvima iz vlastitog fonda, a ove godine smo za krečenje prostorija i sale i tapaciranje stolica izdvojili 2.500 KM – rekao je Čupić, koji je već drugi mandat, zahvanjujući domaćinskom poslovanju, na čelu Udruženje penzionera.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*