Pečenice i prehrambeni paketi poklon za božićnu radost

Parohija šipraško-grabovička u saradnji sa Savjetom mjesne zajednice Grabovica podijelila je danas na području parohije božićne pečenice i pakete sa prehrambenim proizvodima.

Mještanima slabijeg imovinskog stanja podijeljeno je osam pečenica i šest prehrambenih paketa.

– Božić je najradosniji hrišćanski praznik koji proslavljamo u krugu porodice pa smo željeli da i sa onima koji su skromnijih mogućnosti podijelimo radost praznika Rođenja Bogomladenca Hrista – rekao je paroh Damir Vrhovac.

Predsjednik Savjeta mjesne zajednice Grabovica Bojan Đekanović istakao je da su ponosni što su u mogućnosti da božićnu radost podijele sa porodicama koje sebi ne mogu priuštiti pečenicu.

– Želim da se zahvalimo našem svesteniku i ljudima koji su nam pomogli u organizaciji ovog humanog gesta Emiliji Petrović, Danilu Đekanoviću, Mladenu Trivunoviću, Bojanu Đekanoviću, Jadranku Pilipoviću, Đuri Krčiću, Dejanu Đekanoviću i “E-prometu” iz Grabovačke rijeke – rekao je Đekanović.

Organizatori ove plemenite akcije istakli su da su im se već javili donatori za sljedeću godinu i izrazili nadu da će ona prerasti u tradiciju.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*