PDP utvrdio listu, cilj pobjeda na izborima

Opštinski odbor PDP-a utvrdio je listu kandidata za Skupštinu opštine Kotor Varoš sa kojom će izaći na lokalne izbore sa ciljem da ostvari pobjedu.

Nosilac liste je aktuelni odbornik u Skupštini opštine Kotor Varoš i direktor Doma zdravlja “Sveti Pantelejmon” Vladimir Bibić.

Predsjednik Opštinskog odbora PDP-a Kotor Varoš i kandidat za načelnika opštine Zdenko Sakan rekao je da su na odborničkoj listi ljudi svih obrazovnih profila, te da je napravljen spoj mladosti i iskustva.

Sakan, koji je aktuelni načelnik opštine Kotor Varoš i ponovni kandidat za tu poziciju, naglasio je da je PDP radio i gradio sa ljudima u svim oblastima i da se rezultati mogu vidjeti u svim sferama.

– Uspješan četvorogodišnji mandat ćemo na kvalitetan način prezentovati građanima, a još je važnije da smo spremni da ponudimo programska rješenja i najbolji kadar koji posjedujemo za izazove koji slijede. Njih može uspješno savladati samo iskusan, kompetentan, ozbiljan, stručan i ambiciozan tim – istakao je Sakan.

Prema njegovim riječima, kampanja PDP-a je uvijek bila pozitivna.

– Poznati smo po dosljednosti, jer nudimo realan plan i program razvoja naše opštine. Odbornička lista je garant da ćemo raditi još bolje, jače, energičnije i da ćemo Kotor Varoš nastaviti razvijati što smo i dosad radili – naglasio je Sakan.

On je podsjetio da PDP ima sa čim da izađe pred Kotorvarošane, te da je iza njega mandat sa značajnim poslovnim uspjesima.

Šef izbornog štaba PDP-a Kotor Varoš Miodrag Petrović očekuje da nakon lokalnih izbora ova partija poveća broj odbornika u lokalnom parlamentu.

– Očekujem fer kampanju i sigurnu pobjedu naše odborničke liste. U protekle četiri godine smo odgovornom politikom stvarali uslove za bolji život naših sugrađana, rješavali njihove probleme i nudili rješenja, što će nam biti prioritet i u budućnosti i zato sam uvjeren da ćemo u novom skupštinskom sazivu imati veći broj odbornika – naglasio je Petrović.

Iz Opštinskog odbora PDP-a Kotor Varoš je poručeno da je mnogo projekata urađeno i da s pravom očekuju da kandidat za načelnika i odbornička lista ove partije dobiju najveću podršku Kotorvarošana na lokalnim izborima u novembru.

Lista kandidata za Skupštinu opštine

1. Vladimir Bibić
2. Dragana Stojanović
3. Neven Teinović
4. Ljiljana Serdar
5. Radenko Čupić
6. Jelenko Vasiljević
7. Dajana Brljić
8. Nemanja Knežević
9. Emina Bunić
10. Milen Eskić
11. Milijana Radivojević
12. Dragan Pejaković
13. Jelena Đukić
14. Boris Marković
15. Draže Obradović
16. Vojka Dubočanin
17. Goran Malijević
18. Jelena Dević
19. Borislav Bogdanić
20. Đorđe Bojić
21. Olivera Kuzmić
22. Gojko Eskić
23. Tajana Filipović
24. Miloš Vučanović
25. Vanja Pejaković
26. Arijana Maksimović
27. Dragan Narić
28. Dragana Šebić
29. Božidar Panić
30. Radislav Petrušić
31. Jelena Đurić
32. Miodrag Petrović

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*