“Partner” nudi posao u Kotor Varošu

Mikrokreditna fondacija “Partner” raspisala je oglas za prijem u radni odnos kreditnih službenika u više gradova među kojima je i Kotor Varoš.

U oglasu je navedeno da je kreditni službenik zadužen za promociju, izdavanje i kvalitet kreditnog portfolia usmjerenog za individualno komercijalno mikrokreditiranje osoba koje žele da pokrenu ili prošire biznis ili koji žele da poboljšaju uslove i kvalitet života.

U opisu poslova je i pružanje usluga “Partnera” na terenu, neposrednim kontaktom sa potencijalnim korisnicima mikrokredita i putem poslovnih partnera sa kojima zaključuje ugovor o poslovnoj saradnji kao što su zadruge, udruženja, proizvođači i privredni subjekti.

Kandidati moraju da budu državljani BiH, da imaju visoku stručnu spremu (ECTS 180 bodova) iz oblasti ekonomije, marketinga ili društvenih nauka, vozačku dozvolu B kategorije i dobro vozačko iskustvo, a poželjno je iskustvo na poslovima prodaje i poznavanje MS office paketa.

Kandidati moraju da budu sa područja opštine Kotor Varoš, da poznaju veći broj domaćinstava i ekonomske prilike na području rada, te da imaju organizacione, prezentacijske, komunikacijske i pregovaračke sposobnosti, izraženu kreativnost, fleksibilnost, visoku motivisanost, sposobnost rada u timu, te da su spremni na terenski rad i kontinuiranu edukaciju.

Od kandidata se traži i da su pouzdani i motivisani za rad, fleksibilni u smislu radnog vremena i mjesta rada, spremni da rade u timovima i na naporan rad i putovanja.

“Partner” nudi radni odnos na određeno vrijeme uz mogućnost produženja, probni rad u trajanju od tri mjeseca sa mogućnošću produženja do maksimalno šest mjeseci, stimulaciju za postignute rezultate i tehničku i materijalnu podršku.

Zainteresovani mogu da dostave prijavu putem sljedećeg elektronskog linka: https://kwiksurveys.com/s/VvMOCnol. Oglas ostaje otvoren do popunjavanja pozicije, a više informacija moguće je dobiti putem telefona na broj 035 300 250 ili besplatne info linije na broj 080 020 207.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*