Panić kandidat za načelnika, Demos okrenuo leđa koaliciji

Nemanja Panić biće kandidat Demosa za načelnika opštine Kotor Varoš, potvrdila je portparol kotorvaroškog Opštinskog odbora ove stranke Slavica Vitezović.

Podršku kandidaturi Panića jednoglasno je dao Opštinski odbor Demosa čime je potvrdio nagovještaj da neće biti dio bloka koji čine stranke vladajuće koalicije na republičkom nivou čiji je zajednički kandidat za načelnika Kotor Varoša Slobodan Župljanin. 

– U punom kapacitetu krećemo u kampanju za lokalne izbore u Kotor Varošu i smatramo da smo Kotorvarošanima ponudili najbolje rješenje. Građanima je dosta podjela na dva suprostavljena bloka i uvjereni smo da će glasati za mladost i poštenje, koje nudi Demoa, a ne za nove podjele, sukobe i ne stabilnost – poručila je Vitezovićeva.

Župljanin je zajednički kandidat SNSD-a, SP-a, DNS-a, Ujedinjene Srpske, NDP-a i Partije ujedinjenih penzionera. Zajedničku kandidaturu su objavili i SDS i PDP čiji je kandidat aktuelni načelnik opštine Zdenko Sakan iz PDP-a.

Opštinski odbor Demosa odlučio je da nosilac liste za Skupštinu opštine Kotor Varoš bude Đuro Krčić koji je prije četiri godine bio kandidat za načelnika opštine.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*