Palić i Čupić na čelu Skupštine, Trivunović zamjenik načelnika

Ibrahim Palić iz SDA imenovan je na današnjoj konstitutivnoj sjednici za predsjednika Skupštine opštine Kotor Varoš, Radenko Čupić iz PDP-a za potpredsjednika, a Mladen Trivunović iz SDS-a za zamjenika načelnika opštine.

Za Palića je glasao 21 od 27 odbornika, Čupić je dobio dva glasa više, a Trivunović je imao najveću podršku sa 26 glasova. Glasanje je bilo tajno i obavljeno je putem odvojenih glasačkih listića. Potom je za sekretara Skupštine opštine imenovana Snežana Jurić.

Epilog izbora rukovodstva Skupštine i zamjenika načelnika opštine potvrdio je navode iz teksta koji smo juče objavili u vezi sa kadrovskim rješenjima.

Imenovanju funkcionera je prethodilo formiranje Komisije za izbor i imenovanja, koja broji sedam članova. U komisiju su imenovani Jelenko Vasiljević i Radenko Čupić (PDP), Milorad Savanović i Bojan Đekanović (SDS), Abid Kovačić (SDA), Tamara Kuprešak (DNS) i Branko Ponorac (SNSD).

Prvi korak na današnjoj sjednici Skupštine opštine Kotor Varoš bila je verifikacija mandata 27 odbornika. Ko su novi odbornici možete pročitati u posebnom izvještaju na našem portalu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*