Osuda napada na Radislava Petrušića

Opštinski štab za vanredne situacije Kotor Varoš osudio je napad jednog od lica smještenih u karantin u hotelu “St. Petar” na šefa karantina Radislava Petrušića.

– Apelujemo na odgovorno ponašanje lica koja su smještena u karantinu i poštivanje mjera Štaba za vanredne situacije i preporuka ljekara kako bi spriječili širenje virusa korona – saopšteno je iz Štaba za vanredne situacije.

Napad se dogodio juče kada je M.B. u prostorijama hotela udario Petrušića u glavu i nanio mu povrede.

U Policijskloj upravi Banjaluka ranije su istakli da su službenici Policijske stanice Kotor Varoš juče u 11.55 časova postupili na osnovu prijave da je u sali hotela „St. Petar“, gdje je privremeno smješten karantin za lica sa teritorije opštine Kotor Varoš, M.B. koji je smješten u karantinu, fizički napao šefa karantina i zadao mu udarac u lice.

Policija je o napadu obavijestila dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu tjelesna povreda, te naredio da nakon kopletiranja predmeta i medicinske dokumentacije od oštećenog bude dostavljen izvještaj tužilaštvu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*