Opština Kotor Varoš zapošljava devet službenika

Lokalna uprava u Kotor Varošu raspisala je konkurs za prijem devet novih službenika.

Opština je u potrazi za samostalnim stručnim saradnicina za urbanizam u Odjeljenju za prostorno uređenje, za pravnu pomoć, informisanje građana i normativnu djelatnost u Odjeljenju za opštu upravu.

Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove traži samostalne stručne saradnike za pravne poslove odjeljenja i za geodetske poslove.

Odjeljenje za finansije traži samostalnog stručnog saradnika za plan, analizu budžeta i analizu finansijske situacije, a Odjeljenje za privredu za izradu, praćenje i podsticaj razvoja malih i srednjih preduzeća i preduzetništva. 

Po jedan samostalni stručni saradnik biće zaposlen i u Odsjeku za razvoj koji će biti zadužen za pripremu projekata prema inostranih i domaćim finansijerima i Odsjeku za poslove Skupštine opštine za administrativno-tehničke poslove. Odsjek za inspekcijske poslove i komunalnu policiju zaposliće jednog komunalnog policajca.

Javni konkurs objavljen je danas kako bi bila popunjena upražnjena mjesta, a izabrani kandidati biće primljeni u radni odnos na neodređeno vrijeme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*