Odlične mašine i akcijske cijene da svako dvorište zablista

U susret proljećnoj sezoni „Tekso centar“ Kotor Varoš u saradnji sa njemačkim proizvođačem električnih mašina i alata “Einhell” pokrenuo je novu akciju koja donosi sjajne cijene i proširenu ponudu mašina i alata za vrt.

Uz akcijski popust kupce čeka veliki izbor benzinskih i akumulatorskih kosilica, benzinskih, električnih i akumulatorskih trimera, električnih i akumulatorskih makaza za živicu, te električnih pumpi za vodu.

Osim toga obezbijeđen je i kompletan program rezervnog pribora za pomenute mašine kako bi kupci na jednom mjestu zaokružili svoje potrebe.

– Posebna pogodnost za kupce jeste što akumulatorske mašine pripadaju porodici PXC. To znači da ukoliko već posjeduju drugi uređaj iz iste porodice mogu da koriste njegovu bateriju i za novi ili da prilikom sljedeće kupovine alata njemačkog proizvođača „Einhell“ sa oznakom PXC ne moraju da kupuju bateriju čime štede značajan iznos novca.

Obezbijeđen servis, veoma kratko zadržavanje mašina na servisiranju, te zamjena za nove u slučaju ozbiljnijeg kvara dodatni su argumenti za kupovinu „Einhellovih“ proizvoda u „Tekso centru“.

Proljeće je vrijeme radova u dvorištu, a ovom akcijom „Tekso centar“ će pomoći da uz malo novca svako zablista.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*