Odbornici dijele novac sportskim klubovima

Kolegijum Skupštine opštine Kotor Varoš zakazao je danas posebnu sjednicu parlamenta za 14. mart, a pred odbornicma će se naći nekoliko pitanja koja se tiču sporta i mladih.

Dnevnim redom je predviđeno razmatranje pravilnika o raspodjeli novca iz opštinskog budžeta sportskim organizacijama. Odbornici bi potom trebali razmotriti odluku o kategorizaciji sportova i sportskih organizacija na području opštine Kotor Varoš i donijeti odluku o raspodjeli novca sportskim organizacijama iz opštinske kase za 2017. godinu.

Budžetom opštine Kotor Varoš za 2017. godinu za pomoć sportskim klubovima je predviđeno 80.000, a za unapređenje sporta još 10.000 KM.

Osim tema koje se odnose na sport, biće razmotrena i odluka o realizaciji projekta podrške sticanju radnog iskustva mladih u statusu pripravnika u opštini Kotor Varoš za 2017. godinu.

Odbornici bi trebali donijeti i zaključke o davanju saglasnosti na odluku o utvrđivanju različitih novčanih iznosa učešća roditelja u troškovima usluge koju pruža predškolska ustanova.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*