Novi režim rada kotorvaroške poslovnice Fonda zdravstva

Poslovnica Fonda zdravstvenog i osiguranja RS u Kotor Varošu radiće ubuduće bez kontakta sa strankama zbog sprečavanja širenja virusa korona.

– U skladu sa mjerama Vlade RS u cilju sprečavanja širenja virusa korona, obavještavamo javnost da će Fond zdravstvenog osiguranja do kraja aprila u svim poslovnicama i filijalama organizovati minimalan proces rada uz mogućnost rada od kuće. Fond je zbog mjere predostrožnosti i aktuelne epidemiološke situacije donio odluku da privremeno obustavi rad u šalter salama kako se ne bi stvarale gužve i čekanja na ovjeru knjižica – naveli su u Fondu zdravstvenog osiguranja.

Dežurstvo na šalterima biće organizovano u periodu od 7.30 do 1530 časova. Građani informacije o zdravstvenom osiguranju i radu Fonda mogu dobiti od zaštitnika prava na broj 051 226 870 i putem mejla [email protected], dok je broj filijale u Kotor Varošu 051 785 126.

Fond zdravstvenog osiguranja je ranije donio odluku da finansira sve zdravstvene usluge u javnim zdravstvenim ustanovama koje građani obave do 30. aprila bez obzira na to da li imaju ili ne zdravstveno osiguranje.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*