Nova šansa za mlade u Kotor Varošu

Projekat “Mladi kao snaga promjene u svojim zajednicama” biće prezentovan sutra u 19 časova u prostorijama kotorvaroškog Doma kulture “Miroslav Miro Pejović”. 

Mladi iz Kotor Varoša, Gradiške i Prijedora će imati priliku da prođu ciklus radionica u vezi sa različitim temama i da usvoje nova znanja i vještine za pripremu prijedloga projekta. Nakon obuke sami će pripremati projektne prijedloge kojima će odgovoriti na potrebe u svojim zajednicama. Za te mini inicijative će dobiti finansijsku podršku.

Predsjednik Udruženja mladih “Heroj” iz Kotor Varoša i omladinski aktivista Đorđe Bojić pozvao je mlade da prisustvuju prezentaciji i iskoriste nove šanse.

– Veoma je važno da mladim ljudima iz Kotor Varoša imaju priliku da nauče nove stvari, budu dio dobre ekipe i ostvare mogućnost za dobijanje granta koji mogu da iskoriste kao lokalnu inicijativu – rekao je Bojić. 

Projekat se realizuje zahvaljujući podršci programa “Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative”, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj i trajaće do marta 2021. godine.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*