Nikad povoljnije cijene uz vrhunski kvalitet fasada u “Građusu”

Drugi dio građevinske sezone je na početku, a nadolazeći period je rezervisan za fasaderske radove zbog čega su u kotorvaroškom preduzeću “Građus” pokrenuli jesenju akciju za fasade u kojoj nude najpovoljniji fasadni materijal u okruženju sa garancijom na kvalitet.

– Pripremili smo jesenju akciju koja nikog ne ostavlja ravnodušnim. Budućim investitorima, a našim potencijalnim kupcima ove godine nudimo fasadni materijal po nikad povoljnijim uslovima – istakli su u “Građusu”.

Posebno su izdvojili kompletan materijal za demit fasadu po promotivnoj cijeni od 14,20 KM po kvadratnom metru, sa termoizolacijom od stiropora debljine deset centimetara. U akcijsku cijenu je uračanat sav ostali neophodni materijal za izradu demit fasade uključujući ljepilo, tiple, fasadnu mrežicu, fasadnu podlogu i završni akrilni fasadni sloj.

– S obzirom na povjerenje koje smo stekli kod kupaca u proteklih 15 godina koliko se bavimo prodajom, te već ispunjene planove u tekućoj godini, u saradnji sa našim vjernim proizvođačima i dobavljačima materijala u prilici smo da ponudimo nikad povoljnije cijene za fasadni materijal -ističu u “Građusovom” sektoru prodaje.

Sav materijal je provjerenog kvaliteta i dio je “Građusovog” dugogodišnjeg iskustva  u prodaji i samostalnoj izradi i primjeni fasadnih sistema.

– Uz zagarantovano najpovoljnije cijene u okruženju za kupljeni materijal nudimo dodatni popust i dostavu sopstvenim prevozom na adresu kupca. Poštovani kupci, dođite i uvjerite se u cjenovnu povoljnost fasada koja nikog ne ostavlja ravnodušnim – naveli su u “Građusu”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*